Obavještavamo mještane Općine Satnica Đakovačka da je od dana 7. travnja 2022. godine otvoreno Mobilno reciklažno dvorište

Mobilno reciklažno dvorište nalazi se na adresi Kralja Tomislava 62 a u Satnici Đakovačkoj.

Kartice za korištenje mobilnog reciklažnog dvorišta i kalendar rasporeda rada svako kućanstvo dobiti će na svoju kućnu adresu.

Prilikom korištenja mobilnog reciklažnog dvorišta uz karticu za korištenje obavezno je ponijeti osobnu iskaznicu.

Radno vrijeme mobilnog reciklažnog dvorišta je:

– svaki prvi četvrtak u mjesecu od 7:00 do 14:00 sati

– svaki treći četvrtak u mjesecu od 10:00 do 17:00 sati

Nabava mobilnog reciklažnog dvorišta projektna je aktivnost u sklopu Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava: KK.06.3.1.16.0078 – Nabava mobilne jedinice reciklažnog dvorišta.

Ugovor je potpisan između Općine Satnica Đakovačka u svojstvu korisnika bespovratnih sredstava iz europskih strukturnih i investicijskih fondova, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja kao posredničkog tijela razine 1, te Fonda za zaštitu okoliša I energetsku učinkovitost kao posredničkog tijela razine 2 .

Vrijednost ugovora iznosi 205.425,00 kn, dodijeljena su bespovratna sredstva u iznosu 174.611,25 kn što predstavlja 85% ukupno prihvatljivih troškova projekta. Sredstva za sufinanciranje provedbe osigurana su iz Europskih strukturnih I investicijskih fondova.

Razdoblje provedbe projektnih aktivnosti je 12 mjeseci od dana stupanja na snagu Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava: KK.06.3.1.16.0078 – Nabava mobilne jedinice reciklažnog dvorišta.”.

Kalendar MRD-a Općine Satnica Đakovačka

Skip to content