Zamjenica gradonačelnika primila gošće iz Slavonije

Zamjenica gradonačelnika Grada Gospića gđa. Kristina Prša primila je gošće iz Slavonije koje 4. i 5. travnja borave sa svojim Lokalnim akcijskim grupama na području Županije Ličko-senjske. Tako su Grad Gospić danas posjetile direktorica Turističke zajednice grada Đakova gđa. Marija Burek i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Satnica Đakovačka gđa. Božana Kovačić. Sastanku je bila prisutna voditeljica Odsjeka za gospodarstvo i ruralni razvoja Grada Gospića Nikolina Tonković Čorak.

Naime, Grad Gospić i Općina Satnica Đakovačka obostrani su partneri na projektima koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda i cilj im je unaprijediti socijalnu uključenost osoba starije životne dobi, pružanje podrške razvoju i širenju kvalitetne mreže socijalnih usluga, te promicanje pomirenje poslovnog i obiteljskog života članova obitelji koji skrbe o ovisnom članu

Bila je to prilika za razgovor o započetoj suradnji dviju jedinica lokalne samouprave i mogućnostima daljnjeg povezivanja u ostalim područjima.

Komentiraj

Skip to content