Prezentacija za poduzetnike o mogućnostima dodjele bespovratnih sredstava

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) sa zadovoljstvom Vas poziva na prezentaciju za poduzetnike o mogućnostima dodjele bespovratnih sredstava i financijskih instrumenata. Prezentacija će se održati u:

petak, 23. ožujka 2018. u 11.00 sati
dvorana FLORENTINI, Frankopanska 5A, Đakovo

Cilj događanja je predstavljanje aktualnih otvorenih poziva u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ u financijskom razdoblju 2014. – 2020., a koje provodi HAMAG-BICRO. Također, ovom prigodom biti će najavljeni pozivi iz istog Operativnog programa, a koji će biti objavljeni do kraja godine. Temeljem prikupljenog iskustva kroz funkciju Posredničkog tijela razine 2 (PT2), HAMAG-BICRO će upoznati poduzetnike s najčešćim pogreškama koje se događaju
prilikom izrade projektnih prijava te s pojedinim fazama tijekom provedbe projekta nakon potpisa ugovora. Također, poduzetnicima će biti prezentirane mogućnosti financiranja putem financijskih instrumenata.

Prezentaciju će uvodnim obraćanjem otvoriti Marin Mandarić, gradonačelnik Grada Đakova, Mario Turalija, član Uprave HAMAG – BICRO-a te Ivan Anušić, župan Osječko-baranjske županije.

Ljubazno molimo potvrdu dolaska na mail: matija.bilandzic@djakovo.hr .

S poštovanjem,
Press HAMAG-BICRO

Komentiraj

Skip to content